El tipus més versàtil de caldera de biomassa

Les calderes de policombustible, com el seu propi nom indica, són aquelles que permeten cremar més d’un tipus de combustible. Aquest és el motiu pel quan ens referim a elles com unes de les més versàtils del mercat. Aquest és el motiu pel quan ens referim a elles com unes de les més versàtils del mercat. Per tant, estem parlant d’aparells que poden cremar varis tipus de combustible alhora (llenya, closques de fruits secs, carbó, residus forestals, pellets…). Com la gran majoria de solucions sostenibles, representen una opció més econòmica que les calderes de gas o de gasoil.

Cal remarcar que les calderes de policombustible están dissenyades especialment per a vivendes unifamiliars. Un dels grans motius de pes és que necessiten una evacuació per a la sortida de fums. En aquest sentit, també són aparells amb unes mesures més destacables. El fet de permetre cremar dos tipus de combustibles al mateix temps condiciona directament el seu tamany, així com la seva potència, que és més alta.

Escull la caldera que millor s’adapti a les teves necessitats

Com en qualsevol altra situació, el més important a l’hora d’escollir una caldera és saber quina serà la seva funció. És a dir, no és el mateix una caldera per una vivenda de grans dimensions que per un pis, o per una oficina. Així mateix, recorda que sempre cal tenir en compte les possibilitats de suministre. I és important també saber quina serà la potència que necessitarem. Factors com la zona climàtica de la llar, el tipus d’aïllament o el combustible utilitzat seran fonamentals a l’hora de prendre aquesta decisió.

I és precisament el punt del combustible un dels més importants en aquest tipus de calderes. Quan ens trobem davant d’una del tipus policombustible hem de saber quins seran els residus que la dotaran d’energia. Tot i això,cal tenir en compte que les més comuns solen combinar la llenya amb pellets, carbó o closques de fruits secs. Sigui com sigui, abans de realitzar la teva adquisició recorda contemplar tots aquests aspectes. I recorda que desde Biomass Energetic t’assessorem al llarg del procés.

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?