Pirolítics

Escalfor a l'exterior sense connexió elèctrica

Estufes, brasers, bolets, escalfadors per combustió de piròlisis sense l’ajuda del corrent elèctric o el consum de gas/metà

Recentment molts dels nostres clients ens han donat les gràcies per ser capaç d’escalfar en una situació d’emergència (sense xarxa elèctrica) només perquè els nostres productes no empren l’ús de la xarxa actual, fins i tot per recarregar les bateries, que un cop esgotat actual necessitat elèctrics per a la seva recàrrega.

Intentem donar bons productes per estalviar diners i la piròlisi és una d’aquelles tecnologies que ajuden a escalfar (tenint en compte l’elevat poder calòric), sense gastar grans xifres.

Potser és la primera companyia a produir sistemes pirolítics totalment lliure de les restriccions de gas o electricitat, creiem que ajudar a les persones a estalviar ens pot pagar en el temps i enorme esforç que estem fent a la investigació, la producció i la informació, apostem per aquesta tecnologia i estem segurs que serà vàlid per a moltes persones.

  • Qualitat de productes i eficiència de producció.
  • Disseny rigorós i innovació contínua.
  • Respecte pel medi ambient i l’ecologia.

La satisfacció dels nostres clients ens sentim orgullosos de la nostra iniciativa i ens anima a treballar cada vegada més i estudiar i dissenyar altres productes dedicats a l’estalvi energètic ia l’explotació de recursos naturals i renovables.

Tenir una font d’energia lliure i neta per escalfar o cuinar sempre està en totes les aspiracions de tots, la piròlisi és potser l’única tecnologia capaç de subministrar-la sense contaminar el medi ambient.

Detall de qualitat per la teva terrassa exterior

L’elecció d’acer inoxidable en lloc de fulla de metall pintat, assegura que es garanteix un producte durador amb el temps, sempre higiènic, no corrosibile per hora i el temps, resistent a la corrosió per la combustió i per la calor, fins i tot als productes revestits estan en estructura d’acer inoxidable.

A més, en contacte amb la forta calor generat a la cambra de combustió, les garanties d’acer inoxidable, també, que no hi ha comunicats des del metall sobreescalfat de substàncies nocives presents en la composició dels aliatges.

Pes en kg

Alçada en cm

Autonomia en hores

Capacitat del dipòsit en litres

Biocombustible

Posa-hi biomassa vegetal, un combustible de generador de calefacció de procedència forestal o agrícola.

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?