Insertable de pèl·let

Canalitzable per circuit d'aire

Escalfor per circuit d’aire

Encastrable de pèl·let, canalitzable mitjançant dues sortides superiors, gestió de l’aire a través del sistema Multi way air system que possibilita la selecció del flux en diferents direccions, l’usuari pot triar si dissipar la calor a través de la part frontal o mitjançant les dues canalitzacions posteriors. És possible també distribuir la calor cap al costat dret o esquerre. Tremuja de 20 kg de capacitat, termòstat de seguretat, comandament a distància manual amb termòstat ambient integrat, calendari seminal amb tres programacions diàries independents, d’ús senzill, volum regulable, bateria recarregable amb cable de sèrie, guies de desplaçament per a una total obertura, pressòstat mecànic de seguretat, porta de ferro colat, cistella de ferro fos, robust i de grans dimensions, llar de ferro colat fàcilment inspeccionable amb ampli vidre ceràmic serigrafiat, calaix cendrer i maneta extraïbles, porta maneta.

Característiques

  • L’estufa produeix només 36 Db de soroll a règim mínim.
  • Possibilitat de regulació simultània al mínim del convector i al màxim de la potència de combustió.
  • El convector té una garantia de 4 anys per ser hermètic a la pols (190 m3 / h de cabal de pressa lliure).
  • Estrictes criteris constructius, altes gruixos en el cos i l’ús de materials com ferro colat i acer d’elevat espessor, aporten una gran durabilitat als components de l’estufa i una gran eficiència tèrmica.
  • L’intercanviador de calor de canonades verticals i l’elevat nombre d’elements d’intercanvi. El sistema augmenta la superfície d’intercanvi i millora l’eficiència tèrmica.
  • Gran cendrer i els adequats registres de neteja simplifiquen el manteniment garantint la màxima eficiència en tot moment.
  • Connexion i posada en marxa de l’estufa no requereix costs addicionals. Tots els productes s’encenen prèviament en fàbrica i es proven en funcionament durant almenys 1 hora.

Fet a la mida per a les velles xemeneies

Insertable de pèl·lets independent, 9 kW de potència. Disponible amb una porta de vidre, per a una àmplia vista de foc o amb una porta tancada de ferro colat, amb un sistema d’ompliment de pellets especial amb una safata extraïble i una eina d’ompliment especial .
En cas que l’usuari adquireixi pellet ENplus de diferents qualitats pot seleccionar diferents programes per al seu adequat funcionament.

Consum horari màxim Kg/h

Potència total i nominal kW

Pes en Kg

Diàmetre de sortida de gasos en mm

Estàs interessat en instal·lar-te una estufa o una caldera de biomassa?

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?