Estufa d'aire

Aconseguint gairebé el 98% de rendiment

Donem escalfor a la teva llar

Des de fa més de 45 anys, Phebo Stufe produeix estufes de pellets, estufes de llenya i estufes de calefacció, a més d’insertables de xemeneia, estrictament Made in Italy.

La gamma de productes va des del clàssic i refinat fogó de ceràmica fins al més jove i gros de metall.

Entre els nostres fogons trobem els rendiments més alts del sector, aconseguint gairebé el 98% de rendiment, cosa que significa un impacte ambiental baix i la màxima optimització del combustible utilitzat.

Respecteu el medi ambient, estalviant diners

Els productes Phebo Stufe estan dissenyats i dissenyats per donar el màxim rendiment, és a dir, per consumir el mínim per donar el màxim, cosa que es tradueix en un fet doblement positiu: més estalvi per al client, menys contaminació pel medi ambient. Tots els articles Phebo Stufe, gràcies a les seves característiques de rendiment i al consum mínim certificat, s’inclouen en els avantatges de la deducció d’impostos per a intervencions dirigides a la requalificació d’energia de la llar.

Benestar i beneficis

Més comoditat a casa, millor rendiment i atenció especial al medi ambient: tot això gràcies als nostres fogons hermètics. Els fogons hermètics agafen l’aire per a la combustió des de l’exterior, no restant oxigen a l’habitació i millorant la qualitat de l’aire.

Millora el confort

Amb la tecnologia hermètica, l’aire s’extreu de l’ambient extern sense utilitzar l’oxigen de la casa i sense necessitat de les clàssiques entrades d’aire. Una solució que millora el confort de la vostra llar.

Optimitzar el rendiment

Amb un tub coaxial, l’aire entrant s’escalfa gràcies a la calor dels fums, optimitzant l’eficiència de la cuina i ajudant a reduir els requeriments d’energia. Una elecció que és bona per a vosaltres, la vostra llar i el seu entorn.

Potència nominal kW

Potència reduïda kW

Anys d'experiència en el sector

Estrelles de rendiment ambiental

Estàs interessat en instal·lar-te una estufa o una caldera de biomassa?

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?