Cuina econòmica

Entre manualitats i noves tecnologies

Les cuines de tota la vida però, a més, inclouen les últimes prestacions i innovacions tecnològiques

L’empresa Ugo Cadel, molt preocupada pel medi ambient, crea productes que funcionen exclusivament per la combustió de la fusta, sent la font d’energia renovable més utilitzada i sobretot la més econòmica. Gràcies a la minuciosa atenció als detalls, les millores constants i l’elecció dels materials adequats, els productes Ugo Cadel són únics i d’alta qualitat.

A finals de la dècada de 1940, Ugo Cadel va crear la seva empresa i es va convertir en fabricant de estufes de llenya. A poc a poc, l’empresa italiana ofereix productes cada vegada més fiables i de qualitat, tot mantenint el costat tradicional, estimat pel seu creador i quina és la força de l’empresa.

Ens comprometem a oferir productes de qualitat. Per aquest motiu, gràcies a la nostra associació amb Ugo Cadel, tenim l’oportunitat d’oferir-vos productes excepcionals. El nostre objectiu és, sobretot, satisfer les seves necessitats i els seus desitjos pel que fa a calefacció.

  • Qualitat de productes i eficiència de producció.
  • Disseny rigorós i innovació contínua.
  • Respecte pel medi ambient i l’ecologia.

Disposem de cines amb llar sobre el forn: comprats des de l’evolució evolutiva fins als cuines de llenya, les més innovadores i modernes. Incorporant un llar tot a l’ample de la cuina ja té el gust de veure el foc (a més, pots introduir lligues de més grans dimensions). El forn es troba sota el domicili, sent també d’unes dimensions molt grans i té una temperatura homogènia i fàcilment controlable a causa del sistema de doble combustió i la estructura de refractaris.

A més de cuines combinades. Es tracta del del “últim crit” en els menjadors ja que permet una cuina de llenya moderna al costat d’una cuina de gas o d’inducció i fins i tot amb la campana extractora creant una combinació homogènia quant a disseny i prestacions.

La cuina dels teus somnis

Et permet combinar cuines de llenya amb cuines de gas o vitroceràmica per inducció i campana extractora. Les possibilitats són molt variades obtenint un conjunt de màxima qualitat, disseny, seguretat i prestacions. Hi ha múltiples combinacions de les que ressaltem les cuines de gas o inducció amb les cuines de llenya o amb les modernes. També es poden combinar les cuines formant monoblocs. A més pots triar entre una gran gamma de campanes per donar aquest toc de disseny personal que sempre va voler donar a la teva cuina.

Materials de màxima qualitat

  • Producte de màxima robustesa, durada i elevades prestacions. Les potències són elevades per escalfar ràpidament grans espais, a més s’aconsegueixen eficiències i rendiments molt alts i baixes emissions a causa del nou sistema de combustió Ecoplus.
  • La cuina de llenya mes moderna, diferent i amb millors prestacions del mercat. Forn amb llum que permet cuinar rostits de grans dimensions (xai, gall dindi, pollastre…), fer empanades… tot el que desitgis ja que l’espai no és problema.
  • La temperatura del forn és ideal per cuinar i homogènia pel fet que està recobert de refractaris. A més, la llar és enorme, amb un gran vidre panoràmic per veure el foc. Es poden introduir troncs de fins a 55 cm.
  • Disseny modern, innovador i impactant podent triar entre una àmplia gamma de colors, així com entre placa de fosa o vitroceràmica.
  • Versàtils, es pot canviar la direcció en què s’obre la porta de la llar.
  • Consta de sortida de fums posterior dreta o esquerra, vertical dreta i esquerra i opcional sortida lateral dreta o esquerra. A més els laterals estan refrigerats amb el que es pot deixar una distància mínima de 2,5 cm respecte als mobles contigus.
  • Possibilitat de combinar la cuina econòmica de llenya amb cuines de gas o inducció.

Longitut en cm

Temperatura provada en ºC

Rendiment (%) a la potència mínima

Diàmetre de sortida de gasos en mm

Estàs interessat en instal·lar-te una estufa o una caldera de biomassa?

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?