Caldera Peletka 8-25 kW

Caldera de Biomassa regulable

Aquesta caldera és una de les primeres calderes completament desenvolupades i produïdes per Waltis, i fins ara ofereix calefacció per prop de 3000 llars.

La inversió a llarg termini en el desenvolupament i l’actualització de la caldera ha permès la creació d’un aparell de calefacció ben provat i fiable. El principi guia de fer aquesta caldera era crear un aparell calefactor que compleixi els estàndards d’emissió més alts i, al mateix temps, conservi la seva simplicitat. Després d’aquesta visió es va crear una caldera que s’enorgulleix de la fiabilitat, els baixos costos de manteniment i la sorprenent facilitat d’ús. També ha rebut el certificat de prestigi de KIWA Laboratories per complir amb l’última norma europea EN 303/5 en la classe d’emissió més estricta.

  • Control de caldera a base de microprocessador, els productes Pellson compten amb un sistema de control de calderes dissenyat per l’equip de desenvolupament de Waltis amb 30 anys d’experiència. Els valors primordials de la filosofia de desenvolupament del sistema de control de calderes són la capacitat de la caldera d’adaptar-se automàticament a diferents condicions del món, el seu funcionament automàtic i l’extraordinària facilitat d’ús. L’operació de la caldera és totalment automàtica i s’adapta als requeriments canviants de calefacció de l’edifici.
  • Placa de caldera de 5 mil·límetres, tots els productes Pellson es fabriquen amb placa de calderes de 5 mil·límetres, que és la base de la llarga vida útil de la caldera.
  • Neteja semiautomàtica de l’intercanviador de calor del tub, amb un tir lliure de la palanca, elevem i baixem 40 turboladores, que freguen les parets del tub en l’intercanviador de calor i, per tant, netegen-lo. Hem de dur a terme aquesta acció només una vegada a la setmana, prenent uns pocs segons del nostre temps, a diferència de la neteja de les calderes clàssiques, on normalment el procés triga unes hores.
  • Tolva de pellets integrada, la tremuja de pellets innovadora integra tot l’espai buit disponible a la caldera, aconseguint un volum d’emmagatzematge suficient per a 250 kg de pellets; això és suficient, de mitjana, durant més d’una setmana de calefacció contínua.

Biocombustibles

Posa-hi biomassa vegetal, un combustible de generador de calefacció de procedència forestal o agrícola.

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?