Caldera Viva 25-35 kW

Caldera de Biomassa regulable

La caldera VIVA GT ofereix una forma de calefacció molt eficient i moderna amb troncs de fusta. Representa un sistema en què es carreguen registres de fusta una vegada al dia. A causa de la seva alta eficiència, consumim molt menys combustible i es genera una quantitat extremadament baixa de cendres durant la combustió. A causa d’això, gastem en mitjana només uns 10 minuts per setmana per a la neteja de la caldera.

Com funciona el sistema de calefacció amb aquesta caldera?

La gasificació i la crema de gasos de fusta es realitzen a la caldera Viva GT. El principi tecnològicament avançat de la combustió de troncs de fusta produeix 25/35 kW d’energia tèrmica, que s’emmagatzema en forma d’aigua calenta sanitària al magatzem (1500-2000 l).
La quantitat de calor emmagatzemada al magatzem permet escalfar l’edifici residencial fins a 24 hores.
El principal avantatge del sistema en comparació amb la calefacció de troncs convencionals de fusta són especialment els intervals de càrrega més llargs dels registres de fusta, la neteja de la caldera menys freqüent i, per tant, el menor consum de combustible.

La nostra atenció mediambiental

El 2017 la caldera VIVA GT va obtenir un certificat acreditat del Laboratori KIWA Cerment Italia. Les mesures es van dur a terme sota condicions estrictament controlades. Tot i que la caldera VIVA GT va aconseguir excel·lents resultats. A més d’una alta eficiència (90,8%), els valors de les emissions de gasos nocius i les partícules de pols es van mesurar molt baixos.

 • Els panells de les parets de la caixa de bombeig estan fets d’acer inoxidable, resistents a altes temperatures, el que proporciona a la caldera major durabilitat, expectativa de treball més llarga i simplifica la neteja.
 • La caixa de bombeig ampliada permet la càrrega dels registres de fusta només una vegada al dia. Podem carregar llargs registres de fusta de fins a 55 cm.
 • S’ajusta automàticament els paràmetres de combustió d’acord amb la qualitat dels registres de fusta utilitzant un sistema de combustió “Waltis lambda” especialment desenvolupat.
 • La inserció de metall a la xeringa de la broca actua com a escut
  que evita el dany mecànic de la xamota mentre es carreguen els registres de fusta a la bomba de foc.
 • El control de la caldera està equipat amb un sensor per a la concentració d’oxigen en gasos de combustió (sensor Lambda) i la “VIVA RX1000” de xassís resistent que permet la combustió de fusta encara menor.
 • Formigó refractari de formigó “VIVA RX1000” desenvolupat específicament per a la crema de biomassa de fusta. La recepta especial permet la resistència a substàncies agressives i altes temperatures que es produeixen durant la combustió de biomassa de fusta.
 • Troncs de fusta de fins a 55 cm.
 • El mànec de neteja de l’intercanviador de calor s’instal·la en un lloc accessible. En tirar el mànec, netegem l’intercanviador de calor que és la principal condició per a una bona eficiència de la caldera.
 • La tasca principal del control de la caldera és el control total i la gestió de tots els processos durant el funcionament de la caldera.
 • La ranura de succió per sobre de l’àrea de càrrega impedeix que la fuita caigui en la sala de calderes durant la càrrega de fusta
 • Gran obertura de càrrega de 43×35 cm.
 • Les portes compactes amb doble aïllament eviten les pèrdues de calor. A causa de la porta ben aïllada de la bomba de foc, no cal cap coberta externa de la caldera.
Connexió amb el sistema hidràulic
Dimensions

Biocombustibles

Posa-hi biomassa vegetal, un combustible de generador de calefacció de procedència forestal o agrícola.

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?