Polifire Eco 19-25 kW

Caldera de Biomassa regulable

Caldera multimolla alimentada per pellets de fusta i biomassa sòlida en format granular

La caldera Polifire Eco està construït per a l’ús de pèl·lets de fusta i la biomassa sòlida en grandària granular com a combustibles per a calefacció.

 • Els nivells de rendiment i d’emissions ajustar-se en la classe 5 (combustible: certificat pellets de fusta), gràcies a la càmera de combustió fet enterament de material refractari i la geometria dels intercanviadors de 4 voltes de fum vertical, com per permetre l’ús de totes les retallades d’impostos (DEDUCCIÓ IRPF 50% i 65%), o subvencions de capital (ENERGY ACCOUNT) actualment subministrades.
 • Màxima versatilitat gràcies a la capacitat del cremador poli-combustible CTM utilitzar la biomassa sòlida en una mida granular de diversa naturalesa.
 • Encès automàtic i programable.
 • Possibilitat de control remot i gestió del sistema mitjançant la xarxa d’Internet o GSM.
 • Control automàtic del nivell de combustible de la biomassa a l’interior del tanc.
 • Control i gestió de la combustió completament automàtica a causa de la unitat de control electrònic dedicat a la qual, a més de permetre la gestió completa i integrada de gamma KIDRO, proporciona per al control d’un o més circuladors i altres dispositius opcionals (vàlvules motoritzades, termòstats, interruptors); equipat amb sensors especials i programat de tal manera com per permetre l’ajust en temps real de l’aire de combustió i la bomba de combustible a la lent / set raó funció (màx. temperatura de l’aigua a la caldera, el mínim consum de combustible) i el programa de treball inserit, que garanteix la màxima eficiència del sistema i optimització del consum de combustible i les emissions a l’atmosfera.

Els detalls que fan la diferència

 • Màxima seguretat operativa i sense risc de contrapès, gràcies als dispositius especials de seguretat equipats amb el cremador de poli-combustible CTM.
 • Llarga vida útil gràcies al cos de la caldera d’acer mm. 6, soldat amb un cicle robotitzat.
 • La modularitat i flexibilitat d’instal·lació gràcies a la predisposició per a l’allotjament del cremador i en la posició lateral del dipòsit de combustible (dreta i esquerra).
 • Les intervencions de neteja periòdica simple i aprimat, gràcies a les 4 rondes de fum vertical, que permeten el dipòsit de 95% de la no cremat en els compartiments corresponents davanters i cendra del darrere, alliberant així a l’usuari de manteniment molest i freqüent dels intercanviadors.
 • Gestió econòmica, estalvi energètic i respecte al medi ambient gràcies a l’ús d’energies renovables derivades de combustibles naturals que són fàcilment disponibles.
 • Garantia de 5 anys en el cos de la caldera i dos anys en els components electrònics, així com pòlissa d’assegurança complementària per a cobrir qualsevol dany a tercers i / o béns adquirits de defectes de fabricació (consulteu les especificacions, condicions i requisits continguts en del certificat de garantia lliurat amb cada producte individual).

Taula comparativa

Caldera multicombustible Polifire Eco 25 kW:

%

Potència mínima nominal (kW)

%

Potència màxima nominal (kW)

%

Rendiment (%) a la potència mínima

%

Rendiment (%) a la potència màxima

Biocombustibles

Posa-hi biomassa vegetal, un combustible de generador de calefacció de procedència forestal o agrícola.

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?