Caldera Pellson X15 80-200 kW

Caldera de Biomassa regulable

Pellson com a forma de pensar

Cadascuna de les nostres innovacions va ser creada per simplificar i millorar la vostra vida. Estem especialment orgullosos dels nostres avantatges en l’automatització, l’eficiència energètica de les nostres calderes i la contribució a un entorn més net. Tot això es compon d’una manera especial de pensar, que anomenem Pellson, la caldera de Biomassa regulable.

 • Caldera d’aigua calenta feta de planxa de caldera soldada, amb un sistema d’escapament de gas de quatre passades.
 • Sistema de control basat en microprocessador amb cinc configuracions de potència diferents i encès i modulació automàtic, és a dir, l’ajustament de la sortida de la caldera als requisits.
 • La reixeta de desplaçament horitzontal es fabrica a partir d’aliatge de fosa altament resistent a la temperatura. El cremador és del tipus “graella de moviment”; la graella porta el combustible a través del cremador, assecant-lo; llavors s’encén i es combina.
  Aquest tipus de cremador s’utilitza generalment en enormes calderes industrials, a causa de la seva durabilitat, eficiència energètica i la capacitat de combustió amb més de 30% d’humitat.
 • Eliminació automàtica de cendres des de la cambra de gasos de combustió fins al contenidor de cendres, instal·lat a l’exterior de la caldera.
 • Sistema de dispensació per al cremador.
 • Conté un sistema de protecció contra incendis, un motor amb un engranatge de reducció per alimentar el sistema de dispensació i una barrena de distribució horitzontal.
 • Sistema per extreure els pellets / xips de fusta de la sitja i transportar-los al sistema de dispensació. El sistema d’extracció de sitges consisteix en un capçal d’extracció rotativa amb branques, un engranatge de reducció de 90 graus, un cargol de 5 m de longitud i un accionament motriu amb un pinyó.
 • Escalfador amb reixa de desplaçament horitzontal.
 • El cremador s’integra a la caldera i assegura la combustió a la cambra de combustió. El combustible es subministra mitjançant l’eix de dispensació en una reixeta mòbil, garantint una flama molt estable i forta que arriba a una temperatura de més de 1000 graus a la cambra de combustió.

El sistema de subministrament i dispensació de pellets / xip de fusta és flexible; es fabrica per encàrrec, a partir d’una enquesta de la sala de calderes, segons el disseny espacial específic.

El sistema per subministrar i dispensar pellets o xips de fusta del silo és adequat per a llocs amb suficient espai disponible a l’exterior. El sistema d’extracció és universal i es pot integrar en sitges de diverses formes i mides.

Biocombustibles

Posa-hi biomassa vegetal, un combustible de generador de calefacció de procedència forestal o agrícola.

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?