Caldera Pellson 7-35 kW

Caldera de Biomassa regulable

Pellson com a forma de pensar

Cadascuna de les nostres innovacions va ser creada per simplificar i millorar la vostra vida. Estem especialment orgullosos dels nostres avantatges en l’automatització, l’eficiència energètica de les nostres calderes i la contribució a un entorn més net. Tot això es compon d’una manera especial de pensar, que anomenem Pellson.

Amb les properes generacions en ment

Pellson X2 / X3 CC disposa d’un certificat d’emissió del KIWA de laboratori acreditat internacionalment a Itàlia, on va aconseguir resultats de primer nivell i es va col·locar a la classe d’emissió més alta (classe 5). A més de tenir un percentatge de gasos d’efecte hivernacle molt baix, Pellson també té un percentatge molt baix de partícules de pols tòxiques en la seva emissió.
El valor màxim de les partícules de pols dures citats a la norma EN 202/5 i un requisit per a una classificació en la llista de plantes de combustió Eco és de 40mg / m3. El valor de les partícules de pols dur quan s’utilitza Pellson X2 / X3 CC és de 9,7 mg / m3.

El Pellson X2 / X3 CC – model 2017 és una caldera de pellets automàtica de prestigi, perfeccionada fins a l’últim detall. Es classifica com una planta de combustió antedicho per als usuaris més exigents, que no estan disposats a comprometre les comoditats d’un bon sistema de calefacció a l’hora d’escollir una solució de calefacció més econòmica.

  • Autonomia. La caldera compta amb un contenidor de pellets de 180 quilograms, que permet, de mitjana, ser completament autònom fins a una setmana
  • Eficiència energètica constant. El sistema de neteja automàtica fabricat amb materials altament resistents al foc suprimeix l’ex-canviador tubular diverses vegades al dia i, en fer-ho, aconsegueix una eficiència constant i elevada de la caldera.
  • Adaptabilitat. Les calderes Pellson són gestionats per un microprocessador que ha estat desenvolupat per l’equip de desenvolupament Waltis amb més de 30 anys d’experiència. Els principis rectors en el procés de desenvolupament van ser el desig d’adaptabilitat automàtica de la caldera a diverses condicions, funcionament automàtic i facilitat d’ús exorbitant. L’activitat de la caldera és totalment automàtica i s’adapta a les necessitats de calefacció actuals de l’edifici.
  • Full de caldera de 5 mil·límetres de gruix. Tots els productes de Pellson estan fabricats amb xapa de caldereria de 5 mil·límetres, que és la base d’un llarg temps de vida de la caldera.
  • Comfor. El drenatge automàtic de cendres de la bomba de foc i el dispersor de cambra permeten un nivell de compressió semblant que mai no hem d’obrir ni netejar la caldera. Totes les cendres, que queden a partir de la crema dels pellets, es dispersen automàticament a un contenidor a la part davantera de la caldera, que només ha de buidar-se 3-6 vegades l’any.
  • Longevitat. L’encès dels pellets és realitzat per un ventilador d’alta temperatura de la marca Leister, fabricat a Suïssa. L’avantatge d’utilitzar un ventilador en comparació amb altres dispositius d’encesa es troba en la velocitat de l’encès i en la capacitat d’encendre pellets amb major humitat. El ventilador no és consumible com altres elements d’ignició, sinó un component permanent de la caldera.
  • 100% segur. Un dispensador de cambra per a la protecció contra els riscos contra incendis s’assegura que els grànuls del contenidor es separen físicament del sistema d’alimentació del cremador en tot moment.
    Un cremador volcànic, producte dels esforços de desenvolupament i fabricació de Waltis, fa de la caldera una de les plantes de combustió més ecològiques. Els grànuls es col·loquen al cremador des de baix, on primer s’escalfen i s’assequen gradualment i després s’incineren. Amb l’ús d’aquesta tecnologia, la combustió dels pellets és extremadament estable i fiable.
Un sistema per a la dosificació de pellets del contenidor anual

El sistema és adequat per a edificis amb sala addicional a prop de la sala de calderes, on és possible construir un contenidor de pellets anuals. El sistema és extremadament flexible i es pot instal·lar en diverses situacions espacials. El sistema també inclou la regulació, els sensors i tota la resta necessària per a una operació autònoma. El contenidor de pellets està dissenyat específicament per a cada edifici segons l’espai disponible.

Esquema de circuits de calderes

L’esquema hidràulic de la caldera s’ha de fer d’una manera que protegeixi l’entrada de l’aigua de retorn a la caldera, ja que la seva temperatura no ha de baixar de 50°C a causa de la possible condensació a la caldera. La bomba s’activa i desactiva automàticament mitjançant el sistema de regulació de la caldera.

Biocombustibles

Posa-hi biomassa vegetal, un combustible de generador de calefacció de procedència forestal o agrícola.

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?