Ecowood 12 / 18 / 25 31 kW

Caldera de Biomassa domèstica

Caldera a llenya a gasificació

  • Sistema automàtic de manteniment de les brasas: la disminució d’un determinat límit del pes del combustible, a causa del consum progressiu, provoca l’extinció de l’extractor de fums, mantenint una capa de brasera a la cambra de combustió durant unes hores. El sistema, d’aquesta manera, redueix exponencialment el nombre d’arrencades en fred de la caldera durant una temporada. Un ràpid reinici de la combustió, fins i tot amb paper simple, és ràpid i senzill.
  • Sistema anti condensador integrat: equipat amb protecció contra la corrosió generada pel fluid de retorn a baixa temperatura, no requereix la instal·lació de dispositius externs addicionals. Un termòstat integrat amb temperatura preestablerta a 60°C i una barreja del fluid en el cos de la caldera garanteixen l’efectivitat del sistema anti-condensador. Una connexió de circulació natural al dipòsit d’emmagatzematge és possible, sense l’ús de circuladors. Garantia de 5 anys al cos de la caldera.
  • Cambra de combustió seca: les parets de la càmera de combustió estan aïllades, no en contacte directe amb el fluid, aconseguint així una temperatura molt alta i evitant la formació de creosota. La durada mitjana de les calderes realitzades amb aquesta estructura innovadora és considerablement superior a la de les calderes de gasificació comuns. La caldera també permet cremar un combustible amb un nivell d’humitat més elevat, sense reduir la seva durabilitat al llarg del temps.

* Mostrat a una temperatura entre 20 i 50 graus centígrads, es refereix al gas sec i a una concentració volumètrica de 02 residuals igual al 13%.

** Les dades s’han de considerar indicatives, calculades sobre un requisit energètic de 80W / m²; variacions, fins i tot significatives, es presenten en presència de diferents requeriments energètics, a causa de les característiques tècniques-constructives específiques de l’envoltant de l’edifici i del sistema d’aire condicionat de l’hivern.

Especificacions tècniques

  • Entrada a dos nivells d’aire primari: garanteix una combustió gradual i eficient, situada exclusivament a la part inferior de la cambra, i permet utilitzar combustible de diverses mides i tipus (xips de fusta, serradures, briquetes, fins i tot de qualitat inferior).
  • Porta de càrrega ergonòmica: per a una còmoda i fàcil càrrega de fusta i combustible fraccionat (xips de fusta, serradures, etc.) al llarg del compartiment de la cambra de combustió.
  • Cambra de càrrega volumínica: la combustió pot durar fins a 8 hores. En combinació amb el sistema de manteniment de braços, la caldera pot funcionar sense desactivar durant 24 hores abans de tornar a carregar.
  • Versatilitat d’instal·lació: versió dreta / esquerra de la porta, palanques turbulatives i broquets de connexió, connexió extractora ajustable.
  • Unitat de control d’alta tecnologia i un sofisticat programa de gestió: permeten establir directament el percentatge de la potència de combustió desitjada i ajustar la caldera, en funcionament continu, del 50% al 130% de la potència nominal. La configuració del 50% de potència garanteix una llarga durada de la combustió a l’interior de la caldera, amb una eficiència comparable a la de la potència nominal. Aquesta solució permet executar la caldera a una potència reduïda i instal·lar una acumulació inercial de més capacitat.
  • Operació amb control de clima i moltes possibilitats d’expansió a través de circuits de mescla addicionals, panell de calderes remotes amb funció de termostat a l’habitació, gestió remota a través d’Internet i mitjançant aplicació per a Smartphone i Tablet.

Taula comparativa

Caldera Ecowood 18 kW:

%

Potència màxima nominal (kW)

%

Potència tèrmica modular (kW)

%

Rendiment (%) a la potència nominal

Biocombustibles

Posa-hi biomassa vegetal, un combustible de generador de calefacció de procedència forestal o agrícola.

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?