Bicicletes elèctiques

L'e-bike més robust i eficient per la mobilitat urbana

La mini E-Bike més original!

Deixa endur per la teva llibertat i desplaça’t sense límits per la ciutat. Grandària reduïda, velocitat de fins a 30 km / h i elegància en la conducció. Amb tan sols 12.5 kg, l’E-bike se situa com un dels vehicles elèctrics més lleugers de l’mercat. La bicicleta elèctrica Inmotion P1 t’acompanyarà allà on vagis sense preocupacions per espai o volum. La versió superior (P1F) té una autonomia de fins a 40 km enfront dels 20 km de la versió bàsica.

El poder de la innovació

Motor brushless de 350W preparat per recórrer milers de quilòmetres. La seva bateria de 23.2 Ah et permetrà recórrer llargues distàncies (fins 80 km sense assistència) sense haver de preocupar-te per recarregar-la.

La mini EBike és extremadament fàcil d’usar i pot ser manejada per una gran varietat d’usuaris. L’aplicació dissenyada per a dispositius mòbils Android i iOS és el complement ideal per a una experiència de conducció única. Et permetrà realitzar un seguiment dels teus trajectes, controlar l’estat de la bateria del teu vehicle, compartir la teva experiència amb amics i molt més. A més, disposa d’un port USB perquè puguis carregar el teu dispositiu mòbil.

Motor en Watts

Velocitat màx. en km/h

Pes en kg

Capacitat de la bateria en Ah