Cal estar llestos pel canvi d’estació

Com cada any, l’estiu ha transcorregut molt ràpidament i s’acosta el moment de canviar d’estació. El proper 23 de setembre donarem la benvinguda a la tardor. Això suposa diverses coses: dies més curts, nits més llargues i també temperatures més baixes. A partir d’aquest moment toca plantejar-se un cop més quina serà la nostra contribució al benestar del planeta. Cal recordar que quan arriba el fred el gast energètic es dispara arreu del món.

Si ja disposes de la teva caldera de biomassa, pots estar segur de que l’estalvi d’energia serà considerable en la teva llar o empresa. En cas contrari, t’animem a apostar per mètodes més sostenibles per garantir la teva comoditat sense perjudicar el planeta. Sigui com sigui, t’animem a apostar per la biomassa: un sistema segur, eco-friendly i molt més econòmic a llarg termini.

El planeta Terra, en perill

És més que evident que el canvi climàtic és una realitat cada cop més present en el nostre dia a dia. Els fenòmens mediambientals cada cop són més agressius i imprevissibles. Per això, no ens hem d’extranyar de que hi hagi zones on els hiverns són cada cop més freds, o fins i tot més càlids. Sigui com sigui, la polarització del clima és evident i l’alternativa per part nostra és lògicament apostar per la sostenibilitat.

Som conscients que en èpoques de fred el pressupost de les famílies y empreses es pot disparar a causa de l’ús de la calefacció. A més a més, energies convencionals com el carbó o el gasoil, més enllà de no ser econòmiques tampoc fan cap favor al planeta. Per aquest motiu insistim en què cal estar compromesos tant amb el nostre benestar com amb el del planeta. La clau està en els petits gestos i en ser una mica més respectuosos amb l’entorn. I la biomassa compleix tots aquests requisits. És hora d’apostar per l’energia verda!

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?