Una aposta per la lluita contra el canvi climàtic

Els dies 18, 19 i 20 d’octubre hem estat presents a la Fira de Biomassa de Catalunya. Enguany, s’ha celebrat al Recinte Firal del Sucre, a la ciutat de Vic. L’entrada ha estat totalment gratuïta (amb prèvia acreditació) i ha estat adreçada a a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa i del biogàs; a consumidors finals (tècnics de l’administració, granges i sector ramader, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, administradors de finques, etc.); i, finalment, també a la ciutadania en general. L’objectiu: promoure la biomassa com a font energètica domèstica i el biogàs com a alternativa d’energia a les instal·lacions ramaderes.

Els reptes principals d’aquesta edició han estat tres. En primer lloc, ampliar la oferta expositiva amb més mostradors i expositors. En segon lloc, convertir la fira en un punt de trobada d’associacions, gremis i persones del sector. L’últim objectiu ha estat el de la internacionalització de l’esdeveniment: s’ha comptat amb la participació de ponents i assistents d’arreu d’Europa.

L’experiència Biomass Energètic

Biomass Energètic ha estat present a la fira al llarg dels tres dies amb un stand propi. I han estat moltes les persones interessades en els nostres productes i serveis que s’han apropat a nosaltres per conèixer més sobre el nostre projecte. La caldera de policombustible ha estat un dels articles més sol·licitats. Així com l’insertable hidro (connectable a la xarxa d’aigua), també de policombustible. I tampoc podem oblidar les cuines econòmiques, també molt demandades entre els clients.

La Fira de Biomassa de Catalunya ha estat una gran experiència. Ens ha donat l’oportunitat de mantenir un contacte directe, personalitzat i proper amb tots aquells que s’han apropat a conèixer-nos. Ens agrada apostar per iniciatives com aquesta, que ofereixen un punt de trobada entre agents de tot el sector i de tota la cadena de valor. Promovent sinèrgies i col·laboració entre empreses d’aquests nous sectors empresarials i generant el creixement que el mercat i el país necessiten.

EQT Support Boost

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?