Vine i descobreix en persona els beneficis de la biomassa 

 

La biomassa no s’atura i Biomass Energetic segueix endavant. A les recents inauguracions de botigues a Bellver de la Cerdanya i a Puigcerdà, ara s’hi suma una nova botiga física. Es tracta del nou establiment que hem obert al municipi de Matadepera. Situat a la Carretera de Terrassa número 5, i equipat amb tot el necessari perquè puguis visitar-nos i equipar-te amb allò que necessites. 

Has pensat com seria l’entrada a l’hivern amb una nova instal·lació de biomassa a la teva llar o empresa?

Nosaltres ho tenim clar. I t’ho podem resumir en dos conceptes: sostenibilitat i estalvi per la teva llar.

 

Proximitat

Estalvi

Sosteniblitat

Un servei proper i adaptat a les teves necessitats

 

A Biomass Energetic sempre hem volgut oferir-te un servei proper i personalitzat. Ens agrada estar al teu costat, resoldre tots els teus dubtes i ajudar-te en el teu dia a dia. Per això, amb la inauguració d’aquesta nova botiga volem donar un pas més a la província de Barcelona. Perquè volem que ens acompanyis en la nostra tasca de fomentar la sostenibilitat del planeta. I en aquest sentit, volem que facis un cop d’ull a tots els serveis que t’oferim a la nostra botiga de Matadepera. 

  • Venda de tots els nostres productes. Recorda que també pots trobar-los a la nostra botiga online.
  • Instal·lació per facilitar-te tot que necessitis i t’oblidis de processos complexos. 
  • Neteges periòdiques per garantir el correcte funcionament de tots els teus equipaments.
  • Manteniments i revisions que allarguin la vida de les teves estufes, calderes i pirolítics.

La mateixa qualitat que sempre ens ha caracteritzat

 

 

El sector de la biomassa està en auge. En aquest sentit, l’expansió de Biomass Energètic segueix aquesta mateixa línia. La nova temporada que tot just acaba de començar es caracteritza per una expansió de la marca a nivell nacional arreu de la península. Un recorregut que, tot i haver començat fa relativament poc temps, està destinat a culminar amb una completa implantació i creixement Aquesta nova botiga a Matadepera n’és un bon exemple. 

És tracta d’una oportunitat d’apropar-nos encara més als nostres clients. En definitiva, a tothom qui tingui interés per iniciar-se o expandir-se en el món de la biomassa. Si has arribat fins aquí, estem segurs que tens ganes de saber-ne més. Ho parlem?

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?