Com ha de ser la xemeneia correcte?

Les estufes o calderes de pellets, així com tots els dispositius de biomassa, necessiten una xemeneia per l’extracció dels fums. Aquests no són altra cosa que el resultat del procés de combustió. Ara bé, sigui com sigui és important que la nostra estufa compti amb una correcta instal·lació. Del contrari, el que estaria en perill seria la pròpia seguretat dels usuaris, així com la pròpia maquinària.

El primer requisit és que la sortida directa dels fums ha de realitzar-se a la coberta de la llar o empresa. Per això sempre és més comú trobar aquestes estufes a cases, i no pas a pisos. A més a més, el diàmetre de la xemeneia dependrà de factors com la temperatura de la zona, l’altitud, etc. No obstant, hi ha altres passos que cal complir amb exactitud. Els repassem a continuació:

  • Ha de ser el més vertical possible. A poder ser, amb una desviació inferior a 45° en referència a l’eix.
  • Ha de comptar amb una secció interior (preferiblement circular), lliure i independent.
  • Ha d’estar aïllada de materials inflamables a través d’una càmera d’aire.
  • Ha de comptar amb una càmera inspeccionable que permeti recollir materials condensats i residus del fum.

Aposta per la qualitat dels nostres productes

A Biomass Energetic comptem amb els millors proveïdors del mercat nacional i internacional. En aquest àmbit, confiem en el valor segur que aporten els sistemes de canonades modulars ROS. El sistema patentat “multiform” d’aquesta mateixa marca es basa en conductes metàl·lics amb excel·lents acabats i elevades prestacions mecàniques. En definitiva, la millor tecnologia en les teves mans. Materials en la seva majoria confeccionats a Alemanya per ammann Metallbau GMBH & Co. KG.

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots contactarnos sense cap compromís. Resoldrem totes les teves preguntes i t’assessorarem al llarg del procés. Aposta per la qualitat dels nostres productes i per un servei de proximitat, segur i professional.

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?