El moment perfecte per realitzar tasques de manteniment

Durant els mesos d’estiu, la biomassa també existeix. A diferència del que molts pensen, les calderes de biomassa juguen un paper important en aquesta època de l’any. Les altes temperatures faciliten que els equips treballin a un nivell molt més lleuger. De fet, la seva principal funció és la de proporcionar calefacció, i en aquests mesos la temperatura ja ens la proporciona el propi planeta. Per aquest motiu, l’estiu es converteix en el moment idoni per realitzar les tasques de manteniment de la nostra caldera.

El fet de dur a terme aquest treball durant l’estiu ens permetrà que quan arribi el fred els nostres equips funcionin a la perfecció. Així mateix, com la majoria de calderes es troben sota mínims o apagades al llarg d’aquests mesos, és molt més fàcil realitzar la seva neteja. Podrem realitzar-la de forma molt més exhaustiva i dels elements de més delicat accés: sistemes d’alimentació, elements de la cambra de combustió, actualitzar el software dels equips…

Prepara’t per la tornada del fred

Com ja hem comentat, el fet de realitzar les funcions de manteniment durant l’estiu ens ajudarà a tenir-ho tot llest per l’arribada de l’hivern. Recorda que l’actual legislació obliga a que les calderes passin almenys un manteniment oficial anual en mans d’un tècnic. Per això, ara és el moment ideal per realitzar-lo. Marxa de vacances amb els deures fets, i torna amb la seguretat de saber que la caldera funciona correctament. Ara bé, també has de tenir en compte que les tasques mensuals de revisió són fonamentals. Aquestes pots realitzar-les tu mateix.

Recorda que davant de qualsevol dubte, pots contactar amb el nostre servei tècnic. Estarem encantats d’ajudar-te a resoldre tots els teus plantejaments, a més a més d’assessorar-te al llarg del procés. Perquè a Biomass Energetic treballem cada dia per aconseguir un planeta més sostenibe.

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?