El comunicat ha estat realitzat per l’Associació Espanyola de la Biomassa (AVEBIOM)

El sector de la biomassa garanteix el subministrament d’energia renovable a empreses i ciutadans durant l’estat d’alarma pel COVID-19. Una decisió que ha estat notificada per l’Associació Espanyola de la Biomassa (AVEBIOM), de la qual forma part Biomass Energetic. L’objectiu és  transmetre a la societat que els professionals de la bioenergia seguiran treballant per garantir el subministrament d’energia neta i renovable a tots els usuaris.

Per una banda, els principals fabricants de pellet i altres biocombustibles -com estella i ossos- continuaran subministrant des les seves instal·lacions. D’aquesta manera, es garantirà l’aprovisionament de mercat a tot el territori durant tot aquest període. Els distribuïdors de pèl·let seguiran abastint als punts de venda que romanen oberts a el públic: gasolineres i hipermercats d’alimentació, i també continuar realitzant lliuraments directes en punts de consum.

L’abastament està garantitzat

Les centrals elèctriques amb biomassa estan ben proveïdes de biocombusible i seguiran generant energia sense problema. Les empreses d’aprofitament de biomassa forestal continuen el seu treball a la muntanya. Per tant, l’abastament d’energia està garantitzat tant a nivell domèstic com empresarial. Una mostra més del potencial del sector de la biomassa en temps convulsos.

També us recordem que respecte els serveis tècnics de calderes i estufes, aquests continuen atenent avaries, bé en línia o, si cal, de forma presencial. Aprofitem l’ocasió per recordar-vos que podeu consultar tota la informació respecte a aquest sector durant l’estat d’alarma al web oficial d’AVEBIOM. Així mateix, t’animem a fer un cop d’ull a la nostra botiga online per conèixer tots els nostres productes en stock.

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?