Tots els nostres productes a tan sols un clic

Biomass Energetic estrena nova botiga online. Una amplia selecció on trobaràs gran part dels nostres productes i marques: calderes, estufes, insertables, cuines, pirolíptics… A més a més de diverses ofertes actualitzades periòdicament. En definitiva, es tracta d’una opció segura que facilita el procés de compra fent possible l’adquisició de qualsevol d’aquests articles a un sol clic. I tot això, sense necessitat de sortir de casa.

Som conscients de l’alt coneixement que els nostres clients disposen respecte a la nostra oferta. És precisament aquest el motiu que ens ha condicionat a l’hora d’habilitat aquest nou servei de compra online. Una funció que facilita l’adquisició segura del producte allà on ens indiqui el mateix client. Tot i això, si encara t’ho estàs pensant, t’animem a fer un cop d’ull a les següents preguntes i respostes.

Des d’on puc realitzar la meva compra?

Des de qualsevol punt del territori nacional. Actualment realitzem enviaments a tota Espanya (peninsular).

Quant de temps trigarà la meva comanda en arribar al seu destí?

Al tractarse de materials delicats, els enviaments es realitzen d’una forma altament segura amb el seu corresponent embalatge i protecció. A partir d’aquí, l’arribada de la comanda estarà condicionada per la distància del lloc on s’hagi de realitzar l’entrega. Tot i això, el temps d’entrega mitjà serà d’unes dues setmanes o uns 15 dies laborables.

Qui s’encarrega de la instal·lació?

En el preu de compra online no s’inclou la instal·lació del producte. Per tant, caldrà recòrrer a un professional per a realitzar-la, sempre i quan el client no disposi dels coneixements necessaris. Així mateix, els nostres tècnics estaran disponibles per assessorar a l’instal·lador i resoldre qualsevol dubte al llarg del procés.

I de la primera encesa?

En cas que el client ho demani, els tècnics de Biomass Energetic s’encarregarà de realitzar-la.

El client disposa de garantia?

. En aquest cas, cal consultar quina es la garantia que ofereix cada un dels productes.

Com puc assegurar-me que estic comprant el que necessito?

Un cop entres a la nostra botiga online, disposes d’una visió general de tots els articles que oferim. Fent clic a qualsevol d’ells, pots consultar la seva fitxa tècnica i totes les seves característiques: pes, dimensions, potència, rendiment, autonomia, consum…

Puc complementar la meva compra amb accesoris?

I tant! Cada producte disposa d’un conjunt d’accessoris complementaris per millorar el seu rendiment. Tan sols has d’escollir aquells que necessitis. A més a més, oferim diverses opcions estètiques per a cada un dels productes, com per exemple el color. Escull el que més t’agradi!

La compra online és segura?

Sempre treballem amb la millor tecnologia online. Per tant, no hi ha cap risc a l’hora de realitzar la teva compra online. Les teves dades es treballaran amb confidencialitat i estaran altament protegides.

Tens més preguntes? No dubtis en contactar-nos!Nike Air Force 1 Low Grey Obsidian

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?