6 passos per sol·licitar incentius per assentar el teu equip

És indiscutible que des dels governs cal fomentar polítiques sostenibles. El medi ambient ens afecta a tots, i el seu bon estat depèn en gran part de l’acció pública. Un bon exemple d’això és la campanya que ha publicat recentment la Conselleria d’Hisenda, Indústria i Energia d’Andalusia. Una iniciativa que apropa a la ciutadania els 6 passos per sol·licitar incentius per la instal·lació d’equips de biomassa a la comunitat autònoma.

Tot i això, encara són moltes les persones que desconeixen els beneficis de la biomassa: una tecnologia segura, un preu econòmic, energia neta i sostenible, rentabilitat i confort, alt poder calorífic… I així una llarga llista d’avantatges que et beneficien a tu i al planeta. Perquè hem de recordad que més enllà de la nostra llar, tenim una casa conjunta on convivim tots plegats: el Planeta Terra.

Aprofita els beneficis de la biomassa a Andalusia

Així doncs, aquests són els 6 passos que hauràs de seguir per dur a terme la instal·lació del teu equip de biomassa a Andalusia. Pren nota i no te’n saltis cap!

  1. Localitza en Agencia Andaluza de la Energia aquelles empreses col·laboradores que poden realitzar la instal·lació del teu equip de biomassa.
  2. L’empresa que escullis s’encarregarà d’emplenar i presentar la sol·licitud de l’incentiu en el teu nom.
  3. Un tècnic de l’empresa et visitarà abans i després d’instal·lar l’equip per certificar que s’ha generat una millora energètica.
  4. Paga l’import del pressupost, un cop descomptat l’incentiu de l’Agència Andalusa de l’Energia.
  5. L’empresa presentarà en el teu nom la justificació de l’ajuda.
  6. Col·loca en un lloc visible la publicitat exigida per la Unió Europea que cofinança el teu equip.

D’aquesta manera, i com has pogut apreciar, són sis passos senzills en els quals sempre comptaràs amb el suport de l’empresa que realitzi la teva instal·lació. No tinguis cap dubte que la biomassa serà un valor segur tant per a tu, com pels teus i pel medi ambient. Aposta per l’energia verda!

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?