Cada dia més a prop teu. Vine a conèixer la nostra nova botiga!

 

Ens agrada apropar-te la biomassa allà on vius. Per això, a Biomass Energetic seguim expandint-nos cada dia. I ho fem gràcies a les persones com tu, que decideixen apostar per l’energia sostenible. En aquesta ocasió, ens agrada molt poder-te comunicar que hem obert una nova botiga a Puigcerdà. Vine a conèixer-la en persona i descobreix el valor afegit de tenir-nos a prop de casa!

Ens trobaràs a Avinguda de Catalunya, 39 amb tots els teus productes i biocumbustibles de confiança. Perquè sabem que quan sents parlar de biomassa, penses en qualitat. 

A Biomass Energetic sempre hem volgut oferir-te un servei proper i personalitzat. I aquest és el principal valor que ens caracteritza. Si ja coneixes la biomassa, volem ajudar-te a seguir creixent dins del món de la sostenibilitat i l’estalvi. Ara bé, si ets d’aquells que tenen pensat iniciar-se en l’aventura, volem ajudar-te en tots i cada un dels passos. Per això, comptem amb un equip de professionals i amb els productes més novedosos i efectius del mercat.

Proximitat

Ens agrada estar a prop teu, ajudar-te i assessorar-te en tot el que necessites. 

Qualitat

Perquè sabem que t’oferim els millors productes del mercat. 

N

Solucions

Ja sigui per la teva llar o empresa, tenim allò que necessites. 

A Biomass Energetic treballem per la sostenibilitat

El sector de la biomassa està en auge. En aquest sentit, l’expansió de Biomass Energetic segueix aquesta mateixa línia. La nova temporada que tot just acaba de començar es caracteritza per una expansió de la marca a nivell nacional arreu de la península. Un recorregut que, tot i haver començat fa relativament poc temps, està destinat a culminar amb una completa implantació i creixement Aquesta nova botiga a Puigcerdà  n’és un bon exemple. 

És tracta d’una oportunitat d’apropar-nos encara més als nostres clients. En definitiva, a tothom qui tingui interés per iniciar-se o expandir-se en el món de la biomassa. Si has arribat fins aquí, estem segurs que tens ganes de saber-ne més. 

Compra biomassa també a la nostra botiga online!

La botiga online de Biomass Energetic està concebuda perquè la teva experiència de compra sigui còmode, clara i segura. L’usuari pot accedir-hi en un sol clic a través de la nostra página web. Un cop dins, tindrà a la seva disposició tots els nostres productes. Desde calderes i estufes, fins a pellets, briquetes, estella… I molt més! Però si abans de visitar la nostra botiga online, vols fer-te una idea més clara sobre ella, t’animem a llegir aquest article per resoldre tots els teus dubtes. 

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?