Fes-te franquiciat!

Una oportunitat real de negoci amb molt de present!

Pensa en el negoci de les renovables

Aportem el coneixement, l’experiència i els recursos a nivell global, mentre que l’agent aporta el coneixement i els recursos a nivell local.

L'empresa

Biomass Energetic és un projecte empresarial nascut el 2018 amb una àmplia experiència en les Energies Renovables.

Àrees d'interés

Les nostres àrees d’acció se centren en aquest sector, amb especial interès en el desenvolupament, construcció i operació de projectes d’energia verda, així com en les seves múltiples aplicacions domèstiques i industrials.

Organització

La direcció de el grup atresora una àmplia trajectòria, amb més de 20 anys d’experiència en tots els àmbits relacionats amb la generació d’energia, l’optimització de recursos naturals i el desenvolupament i la gestió de xarxes de franquícia internacionals.

Paràmetres de la franquícia
 • Inversió estimada: 25.000 €.
 • Cànon d’entrada: 2.000 € (inclòs en la inversió).
 • Adquisició de producte en estoc: 9.000 € (inclòs en la inversió).
 • Royalty d’explotació: 0%.
 • Royalty de publicitat: 7%.
 • Durada del contracte: 1 any prorrogable a 5 anys.
 • Zones d’expansió prioritàries: Espanya.
Local de negoci
 • A peu de carrer.
 • Superfície aproximada: 50 m2.
 • Població mínima: 10.000 habitants.
 • Àrea d’influència: 40 quilòmetres.

Aportem el coneixement, l’experiència i els recursos a nivell global, mentre que l’agent aporta el coneixement i els recursos a nivell local.

Descripció del negoci

Les energies renovables es presenten com l’única alternativa viable de desenvolupament en els propers anys. Totes les administracions s’han marcat l’objectiu de reduir i fins i tot eliminar l’ús d’energies convencionals apostant clarament per les noves energies netes i renovables.
Treballem per apropar aquestes energies a tota la societat millorant la qualitat de vida estalviant diners i col·laborant amb el medi ambient.
Comptem amb un gran equip tècnic format per arquitectes, enginyers, tècnics mediambientals, departament de màrqueting, departament d’informàtica, aconseguint que el seu negoci estigui perfectament capacitat i que funcioni amb seguretat.
Per tot això, podem dir que a l’contrari que altres franquícies de el sector, Biomass Energetic, gràcies als seus mètodes operatius i nous, a la qualitat dels seus materials i al seu grup humà garanteix l’èxit de la franquícia.

Les àrees d’actuació fonamentalment són dos:

Energies renovables, venda i instal.lació de calderes i estufes de biomassa, instal·lacions d’energia verda, subministrament de biocombustibles, manteniment d’instal·lacions, cursos de formació, consultoria per al foment d’empreses relacionades amb la biomassa.
Desenvolupament sostenible, valorització de recursos naturals a través de el disseny i gestió d’esdeveniments professionals, cursos de formació, consultoria i assistència tècnica a entitats públiques i privades.

A més, creiem en la cooperació i l’associacionisme amb altres empreses i institucions públiques i privades per al foment tant del nostre sector com del territori en el qual desenvolupem la nostra activitat empresarial. Actualment formem part de l’Clúster de la Biomassa com a forma activa de participar en la vida social i empresarial del nostre territori. Les nostres franquícies es sentiran recolzades per la qualitat i l’experiència en tot moment.

Presencia global, actuació local

L'objectiu és teixir un desenvolupament en xarxa que cooperi junta per donar un servei de proximitat.

Comença el teu projecte eco-friendly i sostenible

Tenim l’ambició d’apropar els beneficis de la biomassa a l’abast de tots, ja siguin llars o empreses. Ens encarreguem de tot, des de l’estudi previ, la instal·lació fins al manteniment, passant per la legalització i la posada en marxa. Qualitat i servei amb la màxima simplicitat i rapidesa.

  Obre whatsapp
  Vols que contactem amb tu?
  Vols que contactem amb tu?