Un estil de vida

En els últims anys hem adoptat diversos termes procedents de l’anglès, que hem passat a utilitzar en el nostre dia a dia i que ja formen part del nostre vocabulari. Entre aquestes paraules, trobem una que ens interessa especialment i de la qual parlarem en aquest article: eco-friendly.

Un significat que va més enllà de la paraula

El terme eco-friendly té un significat que va més enllà de la pròpia paraula. De fet, es tracta d’un estil de vida. Tot i això, el primer que cal remarcar és la seva traducció de l’anglès, que seria “respectuós amb el medi ambient“. És per aquest motiu que defensem que abans de considerar-te una persona eco-friendly has de fer-te una sèrie de preguntes.

Estàs compromès amb el reciclatge? Tractes d’estalviar aigua en les teves accions quotidianes (dutxes, fregar plats…)? Utilitzes l’aire acondicionat només quan és indispensable? Quan dines fora utilitzes carmanyoles? I així una llarga llista de preguntes… Ara bé, si la teva resposta a totes elles ha estat “sí”, queda clar que estàs molt a prop de convertir-te en una persona eco-friendly.

El paper de la biomassa

Si ens ha quedat clar que el concepte “eco-friendly” fa referència a actuar pensant en respectar sempre el medi ambient, això també cal posar-ho en pràctica a l’hora d’alimentar l’energia de la nostra llar. És per això que t’animem a conèixer els beneficis de la biomassa.

Perquè, com sempre diem, els efectes de la biomassa són tan positius pel teu benestar com pel benestar del planeta. Es tracta d’una energia procedent de la natura, amb nivells de contaminació mínims, respectuosa amb el medi ambient, neta, silenciosa i, com no, eco-friendly.

Sigues eco-friendly en tots els sentits i aposta per la biomassa!air max 90 essential trends

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?