Treballa desde casa apostant per la sostenibilitat

És indiscutible que el model laboral està en un canvi constant. El context dels últims mesos ha propiciat un avanç notable d’una nova modalitat: el teletreball. Si bé ja moltes empreses el tenien present entre els seus treballadors, cada cop en són més les que acaben adoptant aquesta disciplina. Ja sigui per criteris de prevenció o per comoditat d’empresa i treballador. Sigui com sigui, el teletreball ha arribat per quedar-se.

D’aquesta manera, això significa que passarem moltes més hores a casa de les que passàvem habitualment. I especialment en èpoques de fred això es tradueix en un augment en el consum de la calefacció. Una despesa que abans no teniem present perquè corria a càrrec de l’oficina on treballavem. Per tant, si el que busquem es treballar desde casa sense disparar les factures, el futur és la biomassa. T’ho expliquem!

No paguis de més. Teletreballa amb biomassa!

 

Tot i que ens trobem en una situació excepcional, moltes empreses podrien optar per continuar amb el teletreball. I no volem que això jugui una mala passada a la teva butxaca. A ningú ens agrada veure a final de mes com la nostra factura s’ha disparat per sobre del que és habitual. Una situació en què moltes llars podran trobar-causa d’aquesta nova situació laboral. Per això, t’animem a descobrir tots els beneficis que una estufa de biomassa pot fer per tu. Fes un cop d’ull!

Des de Biomass Energetic volem destacar els avantatges que trobaràs no només a nivell econòmic sinó també en termes d’optimització. Les estufes de biomassa tenen un alt poder calorífic que permet escalfar l’ambient en pocs minuts. A més, ho fan d’una forma sostenible, sense emissions perjudicials. Si a això li sumem el confort i el nivell tèrmic que ens aporta, conjuntament amb l’estalvi mensual, la biomassa es converteix en la millor opció. Una aposta segura.

Alt nivell de confort tèrmic

Combustible econòmic amb preu estable

Alt poder calorífic i rendiment elevat

Baixes emissions de CO2

Ara que has conegut alguns dels principals beneficis, és el moment de seguir informant-te. Contacta amb nosaltres per a resoldre qualsevol dels teus dubtes. Des Biomass Energetic estarem encantats d’assessorar-sense cap compromís. Volem que t’endinsis en el món de la biomassa, tant pel bé de la planeta com per l’estalvi que notaràs en les teves factures. Benvingut a el teletreball amb biomassa!

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?