Naturals i ideals per hosteleria

Les estufes de pellets produeixen aire calent per escalfar l’espai en el qual es troben. En aquest sentit, els pirolítics presenten un gran llistat de solucions respecte a la potència, les dimensions i l’estètica. En altres paraules, s’adapten tant a entorns tradicionals com moderns. A més a més, el seu material, l’acer inoxidable, ajuda a resistir temperatures extremes (calor i fred) i assegura que no s’alliberin substàncies nocives. És per això, que a Biomass Energètic comptem amb una gamma d’estufes Sida Pirolisi, amb la millor tecnologia del mercat.

Estufes naturals i ideals per l’àmbit de la hosteleria. Les seves característiques garanteixen alts nivells de seguretat i una llarga autonomia. En definitiva, un producte que es converteix en la opció perfecte pel teu negoci. 

La piròlisi

La piròlisi és el procés a través del qual les mol·lècules de la fusta alliberen gasos combustibles durant la combustió que, barrejats amb l’oxigen, impulsen i generen la flama. La pirolització de la fusta d’una forma controlada permet aprofitar al màxim la matèria i permet que l’encesa de la flama quedi completament lliure de càrregues nocives. A més a més, l’ús d’aquesta tecnologia permet crear escalfor sense l’ajuda d’electricitat o gas/metà. Per tant, ens trobem davant de diversos avantatges que difícilment tenen rival.

La diferència amb el mecanisme de crema tradicional és que aquest tan sols aprofita un terç de la fusta. Per tant, a més a més de ser molt més contaminant i perjudicial per la salut, a la llarga els costos són més elevats. T’animem a descobrir-ho per tu mateix. Visita les nostres instal·lacions i t’explicarem al detall tot el procés. Aposta per l’energia verda, aposta per la biomassa!

Air Jordan 3 For Kids-033

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?