Segueix aquests consells a l’hora de comprar-los

El mercat de la biomassa es troba en constant expansió. Això suposa que l’oferta cada cop és major i, per tant, hem de prestar més atenció a l’hora de realitzar les nostres adquisicions. En aquest sentit, els pellets també s’han vist afectats per aquesta dinàmica. D’aquesta manera, el client ha de ser conscient de quin material està adquirint i quines són les seves característiques.

Els pellets són un producte totalment natural format per cilindres molt petits, d’uns pocs mil·límetres de diàmetre. Aquesta seria la seva descripció genèrica. Tot i això, no tots els pellets tenen la mateixa qualitat. Per tant, cal contemplar una sèrie de característiques que ens assegurin a detectar que la compra que realitzem és la correcte. A continuació presentem alguns dels factors més rellevants que cal considerar.

Aposta per la qualitat

El primer detall que hem de tenir en compte a l’hora de comprar pellets és el seu certificat. Això ens indica que el material ha passat controls de qualitat més exhaustius. Per tant, ens assegurem que el producte que arriba a la nostra caldera té les garanties necessàries per realitzar la seva funció correctament.

Per altra banda, també hem de ser conscients de quina classe o tipus de pellets estem comprant. En distingim tres en funció de la seva qualitat.

  • A1: es tracta de fusta d’origen forestal i residus (també de fusta) que no s’han tractat amb químics. Tenen molt baix contingut en cendres, clor i nitrògen.
  • A2: tot i tractar-se en la seva majoria també de fusta d’origen forestal, té major nivell de components químics.
  • B: creats a partir de fusta que prové del reciclatge.

Ara bé, podem trobar-nos també amb pellets que no estiguin certificats. És aleshores quan hem de centrar-nos en valorar el seu aspecte per poder detectar que són òptims per a la nostra caldera. En el primer que hem de fixar-nos és en que els pellets estiguin compactats i sense pols. Això ens indica que han estat correctament elaborats i que la qualitat del material és bona.

Per últim, i en aquesta mateixa línia, podem observar que el seu aspecte sigui brillant i el color uniforme. No obstant, si volem estar segurs del tot, et recomenem que els submergeixis en aigua. Si la seva densitat és major que aquesta, aleshores seran uns bons pellets. Sigui com sigui, et recordem que ara també pots adquirir tot el que necessites per a la teva caldera de pellets a la nostra botiga online.Air Jordan 3 For Women-024

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?