Més eficients i menys contaminants

L’evolució tecnològica ha permès la creació de nous productes més eficients i menys contaminants. Molts d’aquests aparells els podem trobar en l’àmbit domèstic. Aquest també és el cas de les calderes de biomassa. A continuació presentem tres avantatges sobre aquest tipus de calderes.

Una tecnologia segura

La base del seu funcionament és similar a qualsevol altra caldera: les calderes de biomassa cremen el combustible  generant una flama horitzontal que entra en la caldera. L’alt poder calorífic del combustible natural que generen crea una energia rendible i renovable que aporta a la caldera uns rendiments calorífics que arriben al 90% d’eficiència. A tot això, cal afegir que el manteniment d’aquest tipus de calderes és molt senzill.

El preu de la biomassa

El preu de la biomassa no està subjecte als mercats internacionals com la resta de combustibles. D’aquesta manera, es tracta d’un producte molt més estable, que fins i tot es pot comprar a granel a preus encara més econòmics. En altres paraules, les calderes de biomassa ens aportaran rentabilitat i confort econòmic.

Energia neta

El fet que l’energia de les calderes de biomassa es produeixi gràcies a combustible natural fa que les emissions a l’atmosfera siguin de CO² neutre. A més a més, l’extracció de biomassa forestal (que després utilitzarem a les nostres calderes) permet netejar boscos i muntanyes, el que al mateix temps ajuda a prevenir incendis.

Necessites més motius per canviar la teva caldera per una nova caldera de biomassa?

New Balance M530PSB

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?