Descobreix la mobilitat sostenible

L’energia verda o sostenible és un concepte del qual estem escoltant parlar últimament amb més insistència que mai. El canvi climàtic i el deteriorament del nostre planeta és una realitat que cada cop afecta a més ecosistemes. Per aquest motiu que les energies sostenibles estan adquirint més protagonisme. I aquestes també es veuen reflectides en el transport. Un clar exemple és l’aparició de les bicicletes elèctriques, una alternativa als mitjans de transport tradicionals.

En aquest sentit, la mobilitat sostenible es presenta com una gran alternativa al problema del canvi climàtic. Tots nosaltres necessitem desplaçar-nos. I què millor manera de fer-ho que sense deteriorar el planeta. Al cap i a la fi, es tracta d’apostar per petits gestos que contribueixin al canvi sense renunciar al nostre dia a dia. I és per aquest motiu que volem que coneguis tot el que les bicicletes elèctriques poden fer per tu i pel benestar de l’entorn. 

Les característiques més destacables

De fet, les bicicletes elèctriques són ja una realitat. Cada cop són més les persones que opten pel seu ús com alternativa als cotxes o motos tradicionals. Així doncs, fem un cop d’ull a les seves característiques i beneficis.

  • Zero emissions. Els cotxes 100% elèctrics no emeten gasos contaminants. 
  • Menys avaries. El fet de no disposar d’un motor tradicional ni de canvi de marxes permeten reduit el nombre d’aquests incidents. Per tant, els costos de manteniment són també més baixos. 
  • Nul consum. No ens hem de preocupar d’omplir el dipòsit, tan sols de carregar-lo durant la nit. 
  • Circular en ciutat. Les restriccions per circular pel centre de les grans ciutats no afecten a aquest tipus de vehicle, que també pot circular pel carril VAO.
  • Fàcil conducció. L’impuls elèctric del vehicle facilita la pedalada. D’aquesta manera, l’esforç pel ciclista és molt més lleuger i ens permet conduir d’una forma més distesa.

Vist això, si aquests beneficis et semblen suficients, potser t’estiguis preguntant on adquirir una bicicleta elèctrica. T’alegrarà saber que a Biomass Energetic disposem de diversos models a preus realment competitius. Totes les nostres bicicletes elèctriques estan preparades per recórrer milers de quilòmetres. Si vols saber-ne més sobre els nostres productes, pots contactar amb nosaltres. Estarem encantats d’assessorar-te!

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?