L’experiència i el coneixement d’un equip especialitzat 

Ens agrada la biomassa. Per això cada dia treballem perquè cada cop més llars i empreses aprofitin tots els seus beneficis. Però no només això, ja que també volem que gaudeixis de la biomassa amb les majors garanties possibles. Aquest és el nostre objectiu i el motiu pel qual cada cop són més els que confien en nosaltres. Perquè malgrat ser una empresa jove, la nostra expansió arreu del territori nacional és ràpida i es consolida a passos agegantats. I això és a causa de que cada cop són més les persones que aposten per la biomassa, per la sostenibilitat i per l’estalvi energètic i econòmic

Fabricants, instal·ladors amb servei d’Atenció Tècnica a nivell nacional

A Biomass Energètic som fabricantsinstal·ladors amb més de 25 anys d’experiència i oferim Servei d’Atenció Tècnica a nivell nacional. Per això sabem que quan confies en nosaltres obtindràs un servei proper, personalitzat i a la teva disposició sempre que ho necessitis. Així mateix, recorda que en la nostra botiga online podràs comprar tot allò que necessitis amb enviaments a tot el territori nacional. 

Som fabricants

Instal·lem

Servei d'Atenció Tècnica

Consumibles de qualitat

Sabies que la biomassa és l’energia renovable que més llocs de treball genera a l’Estat Espanyol?

Un document elaborat per l’Agència Internacional de les Energies Renovables (IRENA). En ell s’indica que a l’Estat Espanyol prop de 16.000 llocs de treball estan generats gràcies a la biomassa. Una xifra que forma part de les més de 65.000 personas que treballen en el sector de les energies renovables (eòlica, fotovoltaica, biocarburants i biomassa). Desde Biomass Energètic també contribuïm en aquesta xifra. Un sector que no s’atura!

Més ocupació que qualsevol altre renovable 

A nivell europeu, la biomassa és l’energia renovable que més ocupació genera per unitat d’energia produïda. A més de crear més ocupació que qualsevol altre tipus d’energia renovable; ho fa dins de la Unió Europea ja que tot el procés de recollida de biomassa i la seva transformació fins al combustible final es fa sense necessitat d’importar ni ocupació ni material. En definitiva, tot són avantatges per a aquesta energia.

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?