La màgia del foc per escalfar la teva llar

Arriba la nova temporada 2019/2020 i amb ella moltes novetats i nous productes. Entre ells, destaquen les noves Termos Llars que Biomass Energètic ofereix en col·laboració amb CTM. Es tracta d’una de les marques italianes més influents del sector que s’ha posicionat com un referent en el mercat de la biomassa. CTM produeix calderes i insertables de qualitat premium amb revestiments, estàndards tecnològics i amb les novetats estètiques més populars del moment.

En aquest sentit, els nous insertables de llenya o Termo Llars estan pensats per escalfar tant l’habitació on es troben així com el conjunt de la instal·lació de radiadors de la casa. En altres paraules, són aparells amb una doble funció. D’una banda, el foc escalfa l’habitatge a través de la calor que deixa passar pel vidre. Per una altra, l’intercanviador de calor situat a sobre d’aquest transmet l’alta temperatura en el conjunt de la instal·lació domèstica.

Detalls que marquen la diferència

Els nous Termo Llars de CTM destaquen per sobre de la resta de productes similars del mercat per la seva qualitat premium. A continuació repassem algunes de les seves característiques més destacades. Aprofita tots els seus beneficis!

Major rendiment

Són els únics del mercat que disposen de vàlvula per recuperar la calor del fum. Amb això, el que aconseguim és un major rendiment així com optimitzar els recursos. Aprofitem tot el que generem sense desaprofitar res.

Sense fuites de fum

Tots ells compten amb una membrana especial que regula la sortida de fums. En aquest sentit, garanteixen l’estabilitat de l’entorn mantenint la qualitat de l’aire que respirem.

Combustió més eficient

Gràcies a la base reflectant situada a la part inferior de cadascuna de les Termo Llars. A més, també disposen d’aire forçat per distribuir la calor més ràpidament.

Attention: The internal data of table “1” is corrupted!
Nike Hyperdunk 2018

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?