L’empresa líder en el mercat de la calefacció de biomassa renovable

Si parlem de productes de qualitat i de biomassa, estem segurs de que hauràs sentit a parlar d’Ecoforest. Es tracta de l’empresa líder del mercat de la calefacció de biomassa renovable. Disposa d’una amplia gama d’estufes i calderes de pellets amb acabats altament professionals a nivell tant de funcionament i rendiment com estètic. El seu increment i potencial ha incrementat molt en els últims anys, convertint-la en una empresa amb expansió internacional i presència a un llarg llistat de països. 

Una marca pionera a nivell nacional

Des de Biomass, estem contents d’anunciar que hem començat a treballar amb Ecoforest amb l’objectiu d’incrementar encara més la nostra oferta i qualitat dels productes que oferim. Un gran pas cap a l’expansió de la nostra marca que estem segurs que serà tot un èxit. Així mateix, volem que coneguis una mica més què és allò que ha convertit Ecoforest en una marca pionera a nivell nacional. Així mateix, t’explicarem quins són els seus valors afegits i et donarem els motius que necessites perquè et decideixis pels seus productes. 

Un gran departament d’ I+D+i

Un dels punts forts d’Ecoforest és el seu departament d’ I+D+i. Des de la seva creació el 1959, ja va voler posicionar-se com una de les marques pioneres en el sector de la biomassa renovable. Aquest afany per l’èxit va conduir a Ecoforest a desenvolupar un fort departament d’ Investigació, Desenvolupament i Innovació. Els seus resultats han estat més que satisfactoris i han aconseguit posicionar la marca com una de les més prestigioses del mercat. 

T

Investigació

En l’àmbit de la tecnologia sostenible de la biomassa.

Desenvolupament

De nous productes basants en la sostenibilitat.

Innovació

Aportant nous conceptes, idees i casos d’èxit.

Fruit d’això, han sorgit models de calderes i estufes que han permès que la marca es posicioni com a líder en el sector de la calefacció, amb solucions basades únicament en energia neta i natural. El departament de R + D + I d’ Ecoforest segueix innovant cada dia, per tal de desenvolupar productes més avançats i més eficients. Actualment Ecoforest es troba en més de 30 països, amb una projecció internacional molt gran i que no para d’augmentar. 

 

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?