La biomassa, cada día més a prop teu 

 

La biomassa segueix expandint-se. I de la mà ho fem també a Biomass Energetic. L’últim pas ha estat la inauguració de una nova botiga a Bellver de Cerdanya. Un acollidor local situat al carrer Sant Antoni, 24 on estarem encantats d’assessorar-te i treballar plegats. Especialment en aquests moment en què ens trobem a les portes del fred. Has pensat com seria l’entrada a l’hivern amb una nova instal·lació de biomassa a la teva llar o empresa? T’ho resumim en tres conceptes

Comoditat

Estalvi energètic i econòmic

Sostenibilitat

Tots els serveis i la proximitat que necessites

 

A Biomass Energetic sempre hem volgut oferir-te un servei proper i personalitzat. Ens agrada estar al teu costat, resoldre tots els teus dubtes i ajudar-te en el teu dia a dia. Per això, amb la inauguració d’aquesta nova botiga volem donar un pas més a la província de Lleida. Perquè volem que ens acompanyis en la nostra tasca de fomentar la sostenibilitat del planeta. I en aquest sentit, volem que facis un cop d’ull a tots els serveis que t’oferim a la nostra botiga de Bellver de Cerdanya. 

  • Venda de tots els nostres productes. Recorda que també pots trobar-los a la nostra botiga online.
  • Instal·lació per facilitar-te tot que necessitis i t’oblidis de processos complexos. 
  • Neteges periòdiques per garantir el correcte funcionament de tots els teus equipaments.
  • Manteniments i revisions que allarguin la vida de les teves estufes, calderes i pirolítics.

La mateixa qualitat que sempre ens ha caracteritzat

 

 

El sector de la biomassa està en auge. En aquest sentit, l’expansió de Biomass Energètic segueix aquesta mateixa línia. La nova temporada que tot just acaba de començar es caracteritza per una expansió de la marca a nivell nacional arreu de la península. Un recorregut que, tot i haver començat fa relativament poc temps, està destinat a culminar amb una completa implantació i creixement Aquesta nova botiga a la Cerdanya n’és un bon exemple. 

És tracta d’una oportunitat d’apropar-nos encara més als nostres clients. En definitiva, a tothom qui tingui interés per iniciar-se o expandir-se en el món de la biomassa. Si has arribat fins aquí, estem segurs que tens ganes de saber-ne més. Ho parlem?

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?