T’expliquem com distingir els dos aparells

El món de la biomassa és desconegut per un ampli sector de la societat. Formen part d’ell diversos conceptes i termes que no tothom entén a primera vista. Per això, és necessari anar explicant poc a poc tots aquests elements, d’una forma clara i senzilla. D’aquesta manera, el que aconseguirem és obtenir un coneixement més ampli dels beneficis que ens ofereix aquesta energia sostenible. Per això, en aquesta ocasió venima parlar de com diferenciar una caldera d’una termoestufa (o hidroestufa).

Tots dos conceptes solen generar confusió i cal saber distingir-los. Entre altres coses, per saber quin és el que millor s’adapta a les nostres necessitats. Sigui com sigui, t’animem a seguir llegint per seguir aprenent més sobre tot el que envolta el sector de la biomassa. Així mateix, t’animem a fer un cop d’ull a la nostra botiga online on trobaràs tots els productes que t’oferim.

 

Quina de les dues s’adapta millor a les meves necessitats?

La resposta a aquesta pregunta es basa en les necessitats de cada vivenda o infraestructura. Ara bé, la caldera de biomassa comporta un major rendiment i eficàcia. El que es tradueix en un estalvi bastant més destacable al llarg del temps. Ara bé, en cas que ja disposis d’una instal·lació de radiadors, aleshores la termoestufa es converteix en una gran opció, ja que permet amortitzar aquesta infraestructura.
Per altra banda, existeix una altra gran diferència que diferencia a la caldera d’una termoestufa: lles segones disposen d’una petita finestra a través de la qual es veu la flama. Això provoca que part de l’escalfor s’expandexi per la llar. En canvi, les calderes estan totalment aïllades i no emeten escalfor al seu voltant. Aleshores, quina és la millor opció? Una vegada més, tot depèn de cada cas. Les dues opcions són recomenables en funció de les teves necessitats.
Des de Biomass Energetic t’assessorarem i resoldrem tots els teus dubtes. El nostre objectiu és que adquiereixis el millor producte i disposis del major rendiment i estalvi econòmic. Descobreix el món de la biomassa amb nosaltres.
Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?