Una marca cada cop més ferme

Biomass Energetic ha celebrat recentment el congrès d’equip comercial de ventes nacional. Una iniciativa que ha reunit al conjunt de l’equip per tractar i analitzar els nous reptes del sector de la biomassa. Així mateix, s’han presentat i descrit els productes estrella d’aquesta nova temporada. Destaquen les calderes, estufes, pirolíptics i cuines econòmiques de les marques CTM, Phebo Stufe. I de la pròpia Biomass Energètic.

La jornada ha començat amb un meeting de treball que ha tingut lloc a l’Hotel Holliday Inn Express de Sant Cugat del Vallès. Més endavant, s’ha realitzat un dinar d’equip al restaurant Vulcano de la mateixa ciutat. Per últim, a llarg de la tarda ha tingut lloc una interessant visita a les oficines comercials i showroom de Biomass Energetic, també a Sant Cugat del Vallès.

Nous objectius per la nova temporada 2019/2020

El sector de la biomassa està en auge. En aquest sentit, l’expansió de Biomass Energètic segueix aquesta mateixa línia. La nova temporada que tot just acaba de començar es caracteritza per una expansió de la marca a nivell nacional arreu de la península. Un recorregut que, tot i haver començat far uns mesos més tímidament, està destinat a culminar amb una completa implantació i creixement.

Els propers mesos representen un moment clau pel sector. Actualment, a l’Estat Espanyol el 12% de l’energia per a calefaccions ja prové de la biomassa. Segons l’Observatori Biomassa, aquestes dades mantenen una tendència positiva i augmentaran a una velocitat cada cop major. En aquest sentit, tot i que la biomassa actualment és més popular al sector industrial, les dades apunten a un increment en l’àmbit domèstic.

nike air max 90 yeezy

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?