T’ho expliquem pas a pas amb tot detall

Amb l’arribada de l’hivern, les estufes es converteixen en un gran aliat. Ara bé, el seu manteniment també és molt important per a garantir el bon funcionament. És per això que avui venim a parlar-te sobre com has de netejar la teva estufa. Un breu tutorial que podràs aplicar als models Afrodite, Aurora, Febe, Gea i Circe de la marca Phebo Stufe. Estem segurs que després de seguir tots els passos, et convertiràs en tot un expert.

Phebo Stufe va començar com una petita empresa comercial i, malgrat el seu gran creixement i de l’augment de la demanda del mercat, encara té en compte el seu objectiu inicial: la satisfacció del client. Està especialitzada en estufes i insertables de llenya i pèl·lets i termoestufes de pèl·lets. Biomass Energetic ha signat un acord comercial exclusiu per a la distribució exclusiva a Espanya amb aquesta marca italiana.

Aquest és el procés de neteja

Segueix tots aquests passos per garantir l’èxit a l’hora de netejar la teva estufa.

1. Retira el braser i el cendrer.

2. Amb una clau Allen de 4mm, retira els perns que connecten els panells del costat intern i els cargols de bronze de cap plana sobre la placa posterior d’acer inoxiable. Retira els panells laterals i posteriors.

3. Retira tota la cendra acumulada entre els tubs de l’intercaviador d’escalfor amb una petita aspiradora.

4. Retira el panell posterior de l’escalfador.

5. Inspecciona l’extractor de fums i el sensor de temperatura situats sobre la carcasa. Retira i neteja el que sigui necessari.

6. Inspecciona el ventilador de l’intercanviador d’escalfor, retira’l i neteja’l segons el nivell de brutícia.

7. Recorda que la xemeneia i els conductes connectats a l’aparell també han d’estar completament nets.

8. Torna a muntar l’estufa i assegura’t que el braser està fixa’t en la posició correcte. Proba l’aparell. Al finalitzar el manteniment, restableix el recompte d’hores i pressiona el botó SET.

En cas que no t’hagi quedat clar del tot, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Obre whatsapp
Vols que contactem amb tu?
Vols que contactem amb tu?